Şubat 5, 2025

Seher Haber – Güncel ve Doğru Haberler

Güncel ekonomi, spor, teknoloji, magazin haberleri için doğru adres: Seher Haber – Doğru bilgi, hızlı erişim!

Hastanede dehşet: Asansör içindekilerle beraber düştü

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir hastane asansörü düştü. Dehşet verici anlarda asansörde bulunan 4 kişi yaralandı.

Atina’da Kızılhaç Hastanesi’nde Asansör Kazası: 4 Yaralı

Yunanistan’ın başkenti Atina’da, Kızılhaç Hastanesi’nde meydana gelen bir olayda bir asansörün düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Yunan Devlet Televizyonu ERT’e göre, hastanedeki asansörün henüz belirlenemeyen bir nedenle düşmesi sonucu içinde bulunan 4 kişi zarar gördü.

Olayda Bir Hasta da Yaralandı

Asansörün, hastaneden taburcu olmuş bir hasta ile birlikte 3 diğer kişiyle birlikte düştüğü bildirildi. Yaralılardan biri, asansörün düşmesi sonucu omurgasında kırıklar oluştu. Diğer yaralılar da çeşitli vücut bölgelerinden yaralandı.

Yaralılar, Kızılhaç Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Soruşturma devam ediyor.