Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun oğlu Emin Hisarcıklıoğlu konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, şirket hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Konkordato taleplerindeki artış devam ediyor. Son olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun oğlu Emin Hisarcıklıoğlu’nun da şirketi adına konkordato başvurusunda bulunduğu öğrenildi.
Sözcü’de yer alan habere göre, Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 17 Şubat tarihli kararında, konkordato başvurusunda bulunan Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Şirketin finansal tablolarını incelemek üzere oluşturulan 3 kişilik konkordato komiser heyetinde Bağımsız Denetçi Hacı Ayvaz, Mali Müşavir Süheyla Gökçek ve Hukukçu Murat Doğan görevlendirildi.
More Stories
Son dakika… Tarım Bakanlığı ifşa etti: Köfteci Yusuf’un ardından bir markada daha domuz eti çıktı!
Weifang’da Uçurtma Üretimi
Konut Kampanyası ile Fiyatların Düşmesi Bekleniyor