Bingöl’de 3 Şüpheli Yakalandı

Bingöl Polis Ekipleri Tarafından Aranan 3 Şüpheli Yakalandı

Bingöl ilinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlemler devam ediyor. Bingöl ilinde güvenlik güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesi ile suçluların bulunduğu önemli bir operasyon gerçekleştirilmiş oldu. – BİNGÖL

Related Posts

Askeri cunta tarafından kaçırılmıştı! 48 yıl sonra DNA testiyle bulundu

Arjantin’de 1977 yılında askeri cunta tarafından kaçırılan bebek 48 yıl sonra DNA sonucu ailesini buldu.

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Savaşın ortasında yüzlerce kişiyi öldüren kararı kimin verdiği belli oldu

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth’in Ukrayna’ya silah sevkiyatını Beyaz Saray’dan habersiz durdurduğu ortaya çıktı. Kararın ardından Kiev’de yüzlerce bina yıkıldı, çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Trump ise “Benim kararım değildi” diyerek sorumluluğu reddetti.

Erdoğan: Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz

Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz. Bu hayırlı sürecin herhangi bir yol kazası yaşanmadan karanlık ve kirli mahfiller tarafından sabote edilmesine fırsat vermeden başarıyla neticelenmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Leman dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir için gözaltı kararı

Leman Dergisi hakkında yürütülen soruşturmada, yazı işleri müdürü Aslan Özdemir hakkında gözaltı kararı verildi.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.