İtalyanların fıldır fıldır aradığı suç örgütü elebaşı İstanbul’dan çıktı

İstanbul’da İtalya Tarafından Aranan Organize Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı

İtalya‘nın kırmızı bültenle aradığı “insan ticareti” ve “göçmen kaçakçılığı” suçlarından aranan organize suç örgütü elebaşı Assad Ali Gomaa Khodır, İstanbul’da yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Khodır‘ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih ilçesinde gözaltına alındığını duyurdu.

Yakalama, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Europol Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele birimlerinin ortak çalışması sonucu gerçekleştirildi.

Khodır‘ın, İtalya’ya yasa dışı yollarla göçmen geçişi organize eden bir suç şebekesinin lideri olduğu belirtildi.

Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.

TMSF, Avcılar Hospital Hastanesi’nin satış sürecini uzattı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 23 Mayıs’ta duyurulan Avcılar Hospital Hastanesi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ihalesi takviminde uzatmaya gitti.

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.