Adana’da Uyuşturucu Operasyonunda 32 Tutuklama

Adana’da Narkotik Polislerinden Büyük Operasyon: 32 Tutuklama ve Binlerce Hap Ele Geçirildi

Adana’da narkotik polislerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği torbacı operasyonlarında yakalanan şüphelilerden 32’si tutuklandı. Ayrıca, binlerce hap ile 350 kilogram uyuşturucu üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda birçok adrese baskın düzenleyen ekipler, 40 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda ise 20 bin 458 uyuşturucu hap, 1 kilo 441 gram bonzai, 279 gram metamfetamin, 193 gram esrar, 41 kök kenevir, 30 gram eroin ve 350 kilogram bonzai üretiminde kullanılan 3 kilo 495 gram ham madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 32’si emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanırken, 8’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. – ADANA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Türkiye’nin ilk deri bankası ve doku laboratuvarı Adana’da hizmete açıldı

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmete giren Deri Bankası ve Doku Laboratuvarı, ağır yanık nedeniyle tedavi gören hastaların sağlıklarına kavuşmalarına katkı sağlayacak.

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Kulak İltihabı Nasıl Geçer?

Kulak iltihabı hakkında bilgi veren uzmanlar, rahatsızlığın su teması ile rattığını ifade ederek, yanlış temizleme alışkanlıkları hakkında uyardı. 

Şekerli kahve içenler dikkat! Korkutan ölüm riski detayı

Bilim insanlarının yaptığı son araştırma kahvenin yeni boyutlarını gözler önüne serdi. Kahve tiryakilerini ilgilendiren önemli detay ortaya çıktı.

Hap mı, bitki mi? Ne işe yarıyor, ne zararlı?

Uykusuzluğa karşı çare olarak görülen her ürün güvenli değildir. İlaçlar, çaylar, takviyeler…
Peki hangisi gerçekten işe yarıyor? 50 yaş üstünde uyku destek ürünleri bilinçsizce kullanılıyor. Oysa bazıları sabah sersemliği, düşme riski ve bağımlılık yapabilir.

Beyin sisi, alzheimer değildir!

Kelimeleri bulamıyor, dalıp gidiyor, ne okuyorsan aklında tutamıyorsan bu bir hastalık olmayabilir ama ihmal de edilmemeli. Beyin sisi tıpkı Alzheimer ya da bunama gibi hissettirse de geçici ve geri çevrilebilir olabilir. Sorun, zamanında fark edilmemesidir.