İş Bankası’ndan Girişimcilere Yeni Fırsatlar: Workup Programı Başvuruları Başladı

İş Bankası, Girişimciler İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

TÜRKİYE İş Bankası, ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi için başvuruların 30 Nisan’a kadar kabul edileceğini duyurdu.

2017 yılından bu yana devam eden Workup Girişimcilik Programı’nın 13’üncü dönemi, farklı bir yaklaşımla hayata geçirilecek. Programın yeni döneminde, dikey bağımsız Workup, tarım teknolojileriyle ilgili Workup Agri, oyun teknolojileri alanındaki girişimleri hızlandırmayı amaçlayan Workup Gaming ve sürdürülebilirlik ile sosyal etki odaklı Workup4Future programları tek çatı altında toplanacak.

Workup’ta ödeme sistemleri, blok zinciri, fintek, yapay zeka, tarım teknolojileri, oyun teknolojileri ve sürdürülebilirlik dikeyinde ürün/hizmet geliştiren teknoloji girişimleri yer alacak.

Programın başvuru ve ilk değerlendirmesi, Entrapeer platformundan yapılacak. Programa seçilecek girişimler, ön değerlendirmenin ardından Workup takımı, Workup mentorları, paydaşlar ve yatırımcıların değerlendirmeleriyle belirlenecek.

  • Alanlarında uzman kişilerden mentorluk,
  • İş Bankası Grubu iştirakleri başta olmak üzere iş birliği,
  • İş Bankası’nın kurucusu ve yatırımcısı olduğu fonlar başta olmak üzere yatırım imkanlarına erişim,
  • Tecrübeli girişimcilerle deneyim paylaşımı, teknik çalıştaylar ve ilham etkinlikleri,
  • İş Kule Workup Alanı’nda ücretsiz ofis imkanı,
  • Ücretsiz bulut sunucu kullanım hakkı ve altyapı destek paketleri,
  • Yurt içi ve yurt dışı fiziki ya da online etkinliklere katılım,
  • Basılı ve dijital mecralarda kendilerini tanıtma olanaklarına sahip olacak.

Girişimcilerin hızlanmalarına ve ölçeklenmelerine yardımcı olan Workup, bugüne kadar 17 bine yakın başvuru aldı, programlardan 150 girişim mezun oldu. Mezun girişimlerin 68’i, farklı yatırımcılardan yaklaşık 38 milyon ABD doları fon sağladı.

Workup’ın yeni dönemi için başvurular, 30 Nisan’a kadar workup.ist üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Satın aldığı araba yeni evine kendi kendine geldi

Son dönemde düşen satışlarla mücadele eden Tesla, bu kez adını dünyanın ilk otonom araç teslimatı ile duyurdu. İnternet üzerinden verilen Tesla araç siparişi, 30 dakikalık mesafeyi kendi kendine kat ederek yeni evine ulaştı.

Terleyen boya binaları serinletiyor!

Bilim insanları, yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında binaları serin tutacak devrim niteliğinde bir boya geliştirdi. “Terleyen” özellikteki bu yeni nesil çimento bazlı kaplama, sıcak günlerde binaların çevresine serinlik sağlıyor. CCP-30 adı verilen bu özel boya, ilk testlerde piyasadaki benzer ürünlere göre 10 kat daha fazla soğutma gücü gösterdi. Araştırmanın ayrıntıları Science dergisinde yayımlandı.

Artistik Bilardo Dünya Şampiyonası Ankara’da başlıyor

Artistik Bilardo Dünya Şampiyonası, yarın Ankara’da başlayacak. Gölbaşı’ndaki tesiste yapılacak şampiyonaya 11 ülkeden 32 sporcu katılacak.

Çin’de elektrikli otomobil satışları mayısta artış kaydetti

Çin’de ‘Yeni Enerji Aracı’ (NEV) olarak adlandırılan şarj edilebilen pilli, hibrit ve yakıt hücreli elektrikli otomobillerin satışı, mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 28,2 artış kaydetti.

iPhone’lar tarihin en büyük güncellemesini aldı: 10 yıl sonra her şey değişiyor

Apple, 9 Haziran’da düzenlediği WWDC 25 etkinliğinde iPhone kullanıcılarının uzun süredir beklediği iOS 26 işletim sistemini tanıttı. Bu yeni sürüm, Apple’ın yazılım tarihinde radikal bir kırılma noktası olarak değerlendiriliyor. iPhone deneyimi baştan sonra yeniden şekilleniyor.

Resident Evil’in çıkış tarihi belli oldu

Capcom, Summer Game Fest 2025’in kapanışında yaptığı sürpriz duyuruyla Resident Evil Requiem adlı yeni oyununu tanıttı. Serinin dokuzuncu ana halkası olan bu yapım, 27 Şubat 2026 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam platformlarında çıkış …