Çakar kullanılan aracın geçiş üstünlüğü hakkı iptal edildi

Beşiktaş’ta Emniyet Şeridi İhlali ve Geçiş Üstünlüğü Kullanımı Tespit Edilen Araç İçin Yüksek Para Cezası

İstanbul Beşiktaş’ta ışıklı ve sesli uyarı işaretiyle geçiş üstünlüğü hakkını usulsüz biçimde kullanan ve emniyet şeridi ihlali yapan araç sosyal medyada paylaşılan videolarla tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aracın üzerindeki çakarın iptal edildiğini belirterek, “Araç sürücüsü, çeşitli ihlaller nedeniyle ışıklı ve sesli uyarı işaretini gereksiz yere kullanmak, emniyet şeridi ihlali yapmak, geçiş üstünlüğü hakkını kötüye kullanmak, seyir halinde cep telefonu kullanmak, emniyet kemeri takmamak ve standart dışı plaka kullanmak gibi suçlardan dolayı 155 bin 401 lira idari para cezasına çarptırıldı.”

Related Posts

Tuncer Bakırhan 1 Mayıs mitinginde konuştu: ‘Öcalan aynen şunu söyledi…’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Öcalan aynen şunu söyledi; ‘Kapitalizm umudumuzu çalıyor’ Dolayısıyla umudumuzu, çözümü, barışı, büyütmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.

BM’den İsrail’e Gazze’deki “acımasız ablukayı” kaldırma çağrısı

Birleşmiş Milletler, İsrail’in Gazze’ye 2 aydır uyguladığı “acımasız ablukayı kaldırma” çağrısında bulunarak, yardımın bir pazarlık konusu olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Bakan Uraloğlu: Kanal İstanbul’u kesinlikle yapacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kanal İstanbul’a ilişkin açıklama yaptı. Uraloğlu, “Kanal İstanbul projesinden vazgeçmedik. Bugün gündemimizde değil ama günü geldiğinde, doğru finansmanı bulduğumuzda mutlaka yapacağız.” dedi.

21 gündür kayıp kadından haber yok

Hakkari’de 9 Nisan’dan beri kendisinden haber alınamayan kadını arama çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde henüz bir bulguya ulaşılmadı.

Tuncer Bakırhan’dan ‘yeni süreç’ uyarısı: ‘Olumsuz kimi söylemlerle karşılaşabiliriz…’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Diyarbakır’da gençlerle yaptığı toplantıda ”yeni sürece” ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu süreçte gençlere önemli görevler düştüğü söyleyen Bakırhan, ”Olumsuz kimi pratiklerle, söylemlerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizi korkutmalı, uzaklaştırmamalı. Biz toplumu savunacağımız gibi toplumu örgütleyeceğiz, barışı toplumsallaştıracağız” dedi.

İsrail’in okulları kapatması 800 çocuğun eğitim hakkını elinden alacak

UNRWA, İsrail’in Doğu Kudüs’teki okulları kapatma kararını eleştirdi. BM mülteci ajansı, kararın uluslararası hukuka  aykırı olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir