Cumhurbaşkanı Erdoğan ile futbolcu Tayyip Talha arasında dikkat çeken diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle Buluştu: “Tütün ve Alkol Zararlarından Uzak Durun!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanunu’nun kabulünün yıl dönümünde gençlerle ve sporcularla bir araya geldi. Erdoğan, buluşmada “Tütün ve alkol başta olmak üzere milletimizi bilhassa da gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan, bunların pençesinden kurtarmak hepimizin öncelikli görevidir” dedi.

Futbolcu Tayyip Talha İle Komik Diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaşı Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha ile yaşadığı dikkat çeken diyalog merak konusu oldu. Erdoğan, futbolcu Tayyip Talha’ya “Tayyip sen misin?” diye sorunca, Talha’nın “Evet” cevabı üzerine Erdoğan, “Ben de şimdi televizyonlarda ‘Tayyip, Tayyip’ diye bir şeyler duyuyorum ama ‘Ulan nereden çıktı bu Tayyip?’ diyorum” şeklinde espri yaptı.

Related Posts

Doha’daki müzakerelere katılan İsrailli yetkili: İsrail, görüşmelerde Gazze’ye saldırılarını kalıcı olarak sona erdirmeye açık

Doha’daki müzakerelere katılan İsrailli yetkili: İsrail, görüşmelerde Gazze’ye saldırılarını kalıcı olarak sona erdirmeye açık

ADD’den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a sert tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack’ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Dernek üyeleri, Ankara’daki ABD Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bırakarak protesto düzenledi. ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, yaptığı basın açıklamasında Barrack’ın “Persona Non Grata” (istenmeyen kişi) ilan edilmesini talep etti.

Erzincan’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Erzincan’da devrilen otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Adana’da tutuklu başkanlara destek eylemi

Adana’da vatandaşlar başkanlara destek eylemi gerçekleştirdi. Vatandaşlar belediye önünde oturma eylemi yaparak sloganlar attı..

Genç Eğitim Sendikası Bursa Şubesi Açıldı

Genç Eğitim Sendikası’nın Bursa şubesi coşkulu bir törenle açıldı, bağımsız sendikacılığa vurgu yapıldı.

Erzurum’da Sağlık Çalışanlarından Gazze Protestosu

Hekim ve sağlık çalışanları, 88 haftadır Gazze’deki zulmü protesto etmek için sessiz yürüyüş yapıyor.