Afyon’da uyuşturucu operasyonu!

Uyuşturucu Operasyonu Afyonkarahisar’da Gerçekleşti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Son yapılan operasyonda, A.T. isimli şahsın başka bir ilden temin ettiği uyuşturucu maddeleri Afyonkarahisar iline getirerek satış yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Şüpheli şahsın kullandığı 07 … 584 plakalı araç Tınaztepe Beldesinde Jandarma ekiplerince durduruldu. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda;

  • (1.197,79) Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai),
  • (0,15) Gram Metamfetamin,
  • (139.000) TL Suçtan Elde Edildiği Değerlendirilen Nakit Para,
  • (1) Adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı,
  • (1) Adet Cep Telefonu bulundu.

Yakalanan A.T. isimli şahıs gözaltına alındı ve adli tahkikat başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Related Posts

Meclis’te ‘KKTC’de yolsuzluk ve rüşvet’ tartışması: ‘Sizin milli davanız Kıbrıs değil, hesaplara akan kirli paralar!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan, KKTC merkezli ”yolsuzluk ve rüşvet” iddialarına ilişkin, “Sizin milli davanız Kıbrıs değil, sizin davanız cüzdanlarınız, banka hesaplarınız o hesaplara akan kirli paralar. KKTC’yi ne kadar değersizleştirdiğinizi politikalarınızın sadece adada kurduğunuz kirli para mekanizmalarını korumak olduğunu son gelişmelerle de gördük” dedi.

Suriye İçişleri Bakanlığı’ndan Şam’ın güneyindeki çatışmalara ilişkin açıklama

Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’ın güneyinde Dürzi silahlı gruplarla yaşandığı belirtilen, en az iki kişinin öldüğü çatışmalara dair açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin’den Abdullah Gül’e ‘İmamoğlu’ tepkisi: ‘Çok endişelendim hakkında, hiç yakıştıramadım’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyonla ilgili tepkisi üzerine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’in hedefi oldu. Şahin, Gül için “CHP’nin söylemlerine benzer bir söylemde bulunması doğrusu bizi çok üzmüştür. Çok endişelendim kendisi hakkında. Dolayısıyla bunu kendisine hiç yakıştıramadığım ifade etmek istiyorum” dedi.

Eski HDP il başkanına ‘terör’ suçlamasıyla 3 yıl 4 ay hapis

İzmir’de eski HDP İl Eş Başkanı Vedat Çınar Altan ‘PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek’ ve ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüler tedavi altına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir