Ankara’da “Rest” operasyonu: 35 iş yeri mühürlendi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri Kumar Operasyonu Düzenledi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri, kumar oynatan yerleri tespit etmek amacıyla başarılı bir operasyon düzenledi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, ruhsatsız faaliyet gösteren 23 iş yerinde kumar oynandığı belirlendi. “Rest” adlı operasyonla birlikte, kumar oynatan 12 iş yeri (salon/kahve/kulüp) polis ekipleri tarafından mühürlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Ceza Kanunu’nun 228. maddesi doğrultusunda toplamda 15 kişiyi yakalayarak adli işlem başlattı. Yapılan operasyon neticesinde, kumar paralarına ve kumar malzemelerine de el konuldu.

Related Posts

14 yaşındaki çocuk yangında öldü: 14 çocuk gözaltına alındı

İngiltere’de kayıp bir çocuğun cansız bedeninin yangın çıkan bir sanayi bölgesinde bulunmasının ardından 14 çocuk cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Paris’te 25 derece sıcaklıkta dolu yağdı

Fransa’nın başkenti Paris’te termometreler 25 dereceyi gösterirken ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Önder’in yakınlarına taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sırrı Süreyya Önder’in vefatından dolayı yakınlarını hastanede ziyaret etti.

Son dakika… Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

TBMM Genel Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder 63 yaşında hayatını kaybetti.

Ölümlü trafik kazasına adli kontrol şartı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasında gözaltına alınan 3 kişi adli kontrolle serbest kaldı.

Bakırköy’de iş yeri yangını

Bakırköy’de bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir