Aslı Bekiroğlu: Kutsal Damacana 5-Zombi Filminde Gurur Verici Bir Deneyim Yaşadım
Aslı Bekiroğlu- Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği, Şafak Sezer’in senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı ‘Kutsal Damacana 5-Zombi’ filminin galası büyük heyecanla gerçekleşti. Projede yer alan Aslı Bekiroğlu, “Bu kadar güzel bir serinin beşinci filminde rol almak çok gurur verici” sözleriyle duygularını dile getirdi. Galaya ise sevgilisi Furkan Rıza Demirel ile birlikte katılan Bekiroğlu, geceye damgasını vurdu.
Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün Bebek’te sevimli köpeğiyle keyifli bir yürüyüş yaparken basının karşısına çıktı. Acelesi olduğunu belirten oyuncu, gazetecilerin sorularını kırmadı. Bekiroğlu, ‘İnci Taneleri’ dizisinde başarılı performansıyla dikkat çeken sevgilisi Furkan Rıza Demirel ile olan ilişkisi hakkında konuşurken, “Biz aslında filmin setinde tanıştık. Orada başlayan bu güzel ilişki kısa sürede aşka dönüştü” açıklamasını yaptı.
Oluşan olumlu atmosferden bahseden Bekiroğlu, “Burada biraz yoğunuz, ama daha sonra detaylıca konuşabiliriz. Her şey çok güzel ilerliyor” diyerek sözlerini noktaladı.
More Stories
Bu hafta vizyona girecek 12 film! Haluk Bilginer ve Angelina Jolie sürprizi
Survivor’da Yiğit Poyraz eleme adayı oldu, ortalık karıştı
Gökhan Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! Turabi ve Lvbel C5’e çok sert tepki