Bakan Ersoy Bartın’da Ziyarette Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bartın Valiliğine ziyarette bulundu.

Bakan Ersoy, ziyaretinde Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Vali Nurtaç Arslan ile makamında görüştü.

Vali Arslan’dan kentte yürütülen çalışmalarla ilgili brifing alan Ersoy’a, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve diğer ilgililer eşlik etti.???????

Bakan Ersoy, ziyaretin ardından Zonguldak’taki programlarına katılmak üzere kentten ayrıldı.

Related Posts

Söke’de Satranç İle Başlayan Başarı Hikayesi

Söke Belediyesi ve Zeytinoğlu Ailesi’nin girişimiyle başlayan satranç projesi, 11 binin üzerinde öğrenciye ulaştı ve Türkiye’ye örnek oldu. Disiplin ve strateji geliştiren bu program, çocukların akademik yaşamlarını da olumlu etkiledi.

Kütahya’da Çatı Yangını Kontrol Altına Alındı

Kütahya’da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni araştırılıyor.

Düğün konvoyunda makas atan sürücüye para cezası

Sakarya’da düğün konvoyunda makas atan kişiye para cezası kesildi.

Eski AİHM yargıcı Rıza Türmen: Demokrasiden uzaklaşırken barışı sağlamanın imkânı yok, komisyon başarılı olursa başka bir Türkiye’de yaşama fırsatı bulacağız

“Gelinen aşama çok değerli ama Kürt sorununun hiçbir şekilde konuşulmadığı, sadece bir ‘terör’ sorunu olarak düşünüldüğü bir ortam. Bir taraftan barışı sağlayacak, Türkiye’de Kürt açılımı getireceksiniz, öbür taraftan da demokrasiden uzaklaşacaksınız, daha baskıcı bir rejim kuracaksınız. Bu, komisyonun çalışmasını da zehirliyor. Kürt sorunu ancak genel demokrasi çerçevesinde çözülür” 

Siirt’te Arazi Anlaşmazlığı, 1 Ölü 1 Yaralı

Eruh’ta iki akraba aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Karşıyaka filesinde Simay gitti

Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka’da geçen sezon sakatlık kabusu yaşayan Simay Akdağ ile yollar ayrıldı.