Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin’den Abdullah Gül’e ‘İmamoğlu’ tepkisi: ‘Çok endişelendim hakkında, hiç yakıştıramadım’

Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin AKP Genel Merkezinde Konuştu

Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Merkezi’nde düzenlenen “Cuntacılık ve Darbecilikle Mücadelede 27 Nisan: Bir Dik Duruşun Hikayesi” temalı panele katıldı.

Şahin, Türkiye’yi daha iyi ve aydınlık yarınlara taşımak için Cumhur İttifakı’nın birlikte hareket ettiğini belirterek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini iletti.

Mehmet Ali Şahin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına tepki gösterdi. Şahin, Gül’ün İmamoğlu’nun haksızlığa uğradığına yönelik açıklamalarını eleştirerek, “Yaptıklarınızın hesabını vermelisiniz” dedi.

“Cumhurbaşkanı Seçtiğimiz İnsandan Vefa Bekleriz”

Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Abdullah Gül’e yönelik eleştirilerini sürdürerek, “Vefa, seçimlerde aday gösterilen kişilere olan sorumluluğu gerektirir. Biz de seçtiğimiz kişiden vefa bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Abdullah Gül Ne Demişti?

Geçmişte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Abdullah Gül, benzer haksızlıkların tekrarlanmaması gerektiğini vurgulayarak siyasi diyalogun önemine dikkat çekmişti.

Related Posts

Eski HDP il başkanına ‘terör’ suçlamasıyla 3 yıl 4 ay hapis

İzmir’de eski HDP İl Eş Başkanı Vedat Çınar Altan ‘PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek’ ve ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüler tedavi altına alındı.

Otoyolda korku dolu anlar: Alevlere teslim oldu

Mersin’de bir otomobil, seyir halindeyken yanmaya başladı. Otomobildeki yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Ordusu olmayan NATO ülkesi: Avrupa’da bir “anomali”

Kuzey Kutup Dairesi’nin güneyinde yer alan İzlanda, ordusu olmasa da NATO’nun bir parçası. Kökleri Avrupa’da ancak AB üyesi değil. Şimdi askeri risklerle karşı karşıya olan İzlanda,  Grönland’daki durumu gergin bir şekilde izliyor.

Kırıkkale’de otomobil dereye düştü

Kırıkkale’de bir otomobil dereye düştü. Kazada otomobil sürücüsü E.Ü. yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir