Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Lady Gaga konseri kana bulanacaktı! Bombacının kimliği belli oldu

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga geçtiğimiz hafta sonu Brezilya’daki ünlü Copacabana plajında, 2,1 milyon kişinin katılım gösterdiği ücretsiz konsere yönelik bombalı saldırı girişimi gerçekleşti. Son anda önlenen bombalı saldırı girişiminde Brezilya …

2024’te trafik kazalarında 6 bin 352 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kara yolu ağında 2024 yılında 1 milyon 444 bin 27 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 6 bin 352 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Emniyet’ten İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına cevap: Somut delil yok, ihbar kişisel kanaate dayalı

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP lideri Özgür Özel’in cezaevindeki Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada somut delil olmadığı belirtilerek ihbarın kişisel kanaate dayalı olduğu vurgulandı.

İstanbul’un 3 ilçesinde 10 saat su kesintisi: Tarih ve saat açıklandı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) isale hattında yapılacak çalışma nedeniyle Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan ve Sultangazi’nin bazı mahallelerinde yarın saat 20.00’den itibaren 10 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

İnfaz sistemi alarm veriyor! Her iki kişiden biri yeniden suç işliyor!

Adalet Bakanlığı kaynakları, “İnfaz rejiminde asıl amaç topluma kazandırmak, ıslah etmektir. Ancak buna rağmen bütün dünyada cezaevinden çıktıktan sonra suç işleyenlerin yaklaşık yüzde 40-45’i cezaevine geri dönüyor. Bir suç işledikten sonra suç işlemek daha da kolaylaşır. Bu eşik psikolojik bir eşik.

İki ‘Zafer Günü’nün’ hikayesi: İngiltere ve Rusya, ayrı ayrı aynı günü kutluyor

Avrupa Zaferi’nin 80’inci yılı için Londra’da düzenlenecek törenlere Kral Charles, kraliyet ailesi, Ukrayna ordusu ve savaş gazileri katılacak. İngiltere’nin Kiev’e desteğini vurgulayacağı geçit töreni, Rusya’nın kendi Zafer Günü etkinlikleriyle aynı günlerde yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir