Fatih Portakal o görüntüyü tekrar tekrar izletti: AKP’ye Erdoğan nasıl cevap veriyor?

2025 Yılında Yürürlüğe Girecek Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmalarında varılan sonucu kamuoyuna duyurdu.

Bakan Işıkhan, yapmış olduğu açıklamada, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 lira tutarındaki asgari ücret kararı, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere neden oldu.

Birçok vatandaş, açıklanan rakamın yetersiz olduğunu düşünerek, “22 bin 104 lira ile nasıl geçinilir?” sorusuna cevap aramaya başladı.

Medya Dünyasından Yorumlar

Öte yandan, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın benzer sözlerini hatırlattı.

Portakal, “Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik, su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?” ifadelerini tekrarlayarak, tartışmalara katkıda bulundu. Kendi sorusunu ise şu şekilde öne sürdü:

– Sayın Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine nasıl karşılık vereceksiniz?

Related Posts

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Rusya Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdı

Rusya, Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdığını açıkladı. Böylece Rusya, Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke oldu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘Altunköprü’ açıklaması: Hayal kırıklığı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye’nin, Irak’ın Kerkük kentindeki gelişmeleri “yakından ve hassasiyetle” takip ettiğini bildirdi.

Azerbaycan’da iş birliği zirvesi: Erdoğan bugün gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi’ne katılmak üzere bugün Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor. Zirvede liderler, bölgesel ticaret, ulaştırma, enerji, turizm, tarım ve diğer alanlarda iş birliğini ele alacak. Erdoğan’ın, Güney Kafkasya’da gerilimin tırmandığı bir dönemde düzenlenecek zirvede ikili görüşmeler yapması da bekleniyor.

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.