Hatay Büyükşehir’de çalışma dönemi değerlendirildi

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan Öntürk liderliğinde, Nisan-Aralık 2024 dönemlerini değerlendirmek üzere Koordinasyon Toplantısı düzenledi.

HBB’ye bağlı tüm daire başkanları ve ilgili müdürlerin katıldığı toplantıda, 2024’te başlatılan projelerle birlikte 2025 için planlanan projeler detaylı bir şekilde ele alındı.

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN HIZLANDIRMA TALİMATI

Toplantıda daire başkanlarının sunumlarla brifing verdiği 8 saatlik toplantıda Başkan Öntürk, projelerin hızlandırılması için talimatlar verdi. HBB’nin kurumsal yapısını güçlendirme ve işlemleri dijitalleştirme konusuna vurgu yapan Öntürk, vatandaşların doğru bilgilendirilmesini önemsedi.

HEDEFLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Öntürk, şikayet almamak için disiplinli çalışmanın önemini vurgulayarak, 2025’te hayata geçirilecek projelerin titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti. Doğru iletişimin yanı sıra kararlı bir vizyonun önemine değinen Öntürk, Hatay’ın geleceği için olumlu adımlar atılacağını ifade etti.

HATAY, TURİZM CENNETİ OLACAK

Öntürk, Hatay’ı Orta Doğu’nun turizm cenneti yapacaklarını belirterek, şehrin temizliği, düzeni ve hizmetlerde eksiklikleri tespit edip giderme sözü verdi. Çocuklar ve gençlere öncelik tanıyarak, 2025’te daha güzel bir Hatay için çalışacaklarının altını çizdi.

2025’TE HATAY DAHA GÜZEL OLACAK

Öntürk, Suriye’deki gelişmeleri olumlu bir şekilde sonuçlanacağına inanarak, Hatay için daha iyi bir geleceğe işaret etti. Mavi Bayrak alınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Öntürk, sahillerin temizliği ve modernizasyonu için adımlar atılacağının sözünü verdi.

9 AYDA 1504 KM ASFALT

HBB’nin 9 ayda gerçekleştirdiği 1504 km asfalt çalışmasıyla, eski yönetimin 8 yıllık asfalt serimiyle eş değer olduğu belirtildi. Altyapı ve üstyapı projeleri, su deposu, içme suyu çalışmaları ve itfaiye araçlarının genişletilmesi toplantıda ele alınan konular arasındaydı.

Bitki üretim çiftliği kurularak ihtiyaçların karşılanacağı belirtilirken, atık depolama tesislerinin durumu ve ilçe belediyeleriyle iş birliği vurgusu yapıldı. İskenderun sahil tasarımı konusunda özel bir sunum da gerçekleştirildi.

Related Posts

Mansur Yavaş’tan ‘Şerefimizle oynamayın’ çıkışı: ‘Amaç CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmekse bugün görevi bırakmaya razıyım!’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki göstererek, “Eğer gerçekten amaç sadece CHP’li belediye başkanlarının önünü kesmek, onları çalıştırmamaksa ben hemen bugün görevi bırakmaya razıyım. Yeter ki karalamayın. Yeter ki bir tane iftiracı birisini bulup namusumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle oynamayın” ifadesini kullandı.

19 yaşındaki Bünyamin’i sokak ortasında öldürdüler

Kötü haber Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden geldi. Sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan Bünyamin Ermiş (19), hayatını kaybetti.

Başka Nedim yok!

78 kişinin ölümüne ilişkin ilk davaya ailelerin feryadı damga vurdu. Yazarımız Nedim Türkmen’in yakınları böyle haykırdı, “İhmali olan herkes hesap versin” çağrısı yapıldı.

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Texas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 82’ye yükseldi: 41 kişi kayıp

ABD’nin Texas eyaletinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 82’ye yükseldi. Eyalet valisi Greg Abbott 41 kişinin daha kayıp olduğunu duyurdu. Ani sel felaketinde yaşları en küçük 8 olan onlarca genç kızın katıldığı bir yaz kampına ulaşmış onlarca küçük ve genç kız sel sularına kapılmıştı.

Son operasyonları tahmin eden Fatih Altaylı’dan yeni kulis: ‘4 belediye için hazırlık yapılıyor’

Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel Youtube kanalına gönderdiği mektupta CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyonlara ilişkin kulis bilgileri aktardı.