İstanbul’da operasyon! 27 yıl 4 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarında, hakkında 2013 ile 2024 yılları arasında 2 kez ‘Kasten yaralama’, 2 kez ‘Silahla tehdit’, 1 kez ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, 6 kez ‘Ruhsatsız silah bulundurma’, 1 kez Cezaevine yasak eşya sokma’, 1 kez ‘Mala zarar verme’, 4 kez ‘Taksirle yaralama’ suçlarından hakkında toplamda 27 yıl 4 ay hapis cezası kararı bulunan firari Alper M. isimli şüphelinin adresini tespit etti.

Ekipler Ümraniye’deki adrese, özel harekat polisleri ve eğitimli köpeklerle birlikte operasyon düzenledi. Operasyon sırasında Alper M. ile birlikte evde olan 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelinin evinde ve arabasında yapılan aramalarda 2 adet tabanca ve çeşitli ebatlarda 106 adet mermi ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Alper M. cezaevine gönderilirken, evde yakalanan 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Related Posts

Bakanlıktan Iğdırlı kayısı üreticisinin isyanına inceleme

Ticaret Bakanlığı, sosyal medyada Iğdır’da bir kayısı üreticisinin, “Iğdır’da kayısının 1 lira, İstanbul’da 120 liraya satıldığını” iddia ettiği paylaşımların ardından inceleme başlattı.

Türkiye genelinde orman yangınları: On binlerce kişi için AFAD’tan açıklama

Türkiye’yi sarsan orman yangınları nedeniyle Sakarya’dan İzmir’e kadar birçok ilde 50 binden fazla vatandaş güvenli bölgelere tahliye edildi. AFAD, yangınla mücadele çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini açıkladı.

CHP’de 81 il başkanı Genel Merkez’de toplandı: ‘Kurultay davası’ ile ilgili açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin başkanlığında toplanan CHP’li il başkanları, partinin 38’inci Olağan ve 21’inci Olağanüstü Kurultaylarının iptali istemiyle açılan davayı ele aldıkları toplantıda, partinin kurultay davasına ilişkin tartışmaları geride bırakması ve kapatması gerektiğini savunarak, partinin 81 ilde ülke gündemine odaklanması yönünde karar aldı.

Rusya, Ukrayna’ya ‘son darbeyi’ indirmek için hazır

Rusya, Sumi sınırına 50 bin askerle yığılırken cephe hattı 1.200 kilometreye ulaştı. Kremlin, insan gücüyle Ukrayna ordusunu yıpratmayı hedefliyor. Asıl hedefin Odesa olduğu iddia edilirken, bu düşerse Ukrayna masaya zayıf oturabilir.

Trump: İran’a hiçbir şey teklif etmedim

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın nükleer tesislerine düzenlenen saldırılardan bu yana “Tahran yönetimiyle görüşmediğini” ve İran’a herhangi bir teklifte bulunmadığını belirtti

Son Dakika… CHP’nin yarın görülecek Kurultay davasında yeni gelişme

Son Dakika… CHP PM üyeleri, yarın görülecek olan Kurultay davasına katılma talebinde bulundu.