Kan donduran olay: Tarlada bulunan kafatası ve kemikler jandarmayı harekete geçirdi

Düzce’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Düzce Merkeze bağlı Konaklı Köyü’nde alınan bilgilere göre mısır tarlasına mahsule bakmak için gelen çiftçi yerde insan kafatası, kemikleri, kıyafetleri ve ilaç kutularını görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Düzce İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgeyi güvenlik şeridine alarak detaylı çalışma başlattı.

Yapılan inceleme ve araştırma sonucunda kıyafetlerinden çıkan kimlik ile kemik parçalarının Samsun ili Bafra ilçesinde kayıp kaydı bulunan 66 yaşındaki Cafer Ak isimli şahsa ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatılırken kemik parçaları DNA için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Related Posts

Konya’da korkunç olay! 4 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasına gözaltı

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin 11 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Beyaz Saray’da çok konuşulan fotoğraf: Gerçek mi sahte mi?

Ukrayna Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada viral olan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

İBB’ye yeni dalga operasyon… İnan Güney’in tutuklanmasına tepki yağdı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 44 kişiden 17’si “kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla tutuklandı. Siyasi isimlerden tutuklamalara tepki gösterdi.

Diyarbakır Anneleri Komisyon Toplantısında Dinlenecek

Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan anne ve babalar, “Terörsüz Türkiye” sürecinde kuruluna Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun bir sonraki toplantısında şehit aileleri ve Diyarbakır Anneleri dinlenecek.

Sancaktepe’de yokuşta kayan cip apartman boşluğuna düştü

Kaza saat 20.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Veda Sokak’ta meydana geldi. İçerisinde 4 kişi bulunan 34 HCN 150 plakalı cip, yokuştan yukarı çıkarken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaydı. Kontrolsüz şekilde kayan cip, apartman …

Gazze için işgal planı hazır: “100 bin asker şehre girecek”

İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Gazze kentinin topyekün işgali için bir plan hazırladı. Buna göre yaklaşık 100 bin askerle saldırı düzenlenecek. Şimdiden hava saldırılarının arttığı kentten kaçışlar başladı.