Karşıyaka filesinde Simay gitti

Yeşil-kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen voleybolcu için veda mesajı yayınladı.

Yapılan paylaşımda, “Geçen sezonun başında yaşadığı talihsiz sakatlıkla formasından uzak kalan kaptanımız, önümüzdeki yıl başka bir takımın başarısı için ter dökecek. Belki sahada ondan faydalanamadık ama Karşıyaka ruhunu yaşatan duruşunu ve bize kattıklarını unutmayacağız. Bugün yollar ayrılıyor gibi görünse de biz inanıyoruz ki Karşıyaka ile yollar bir gün mutlaka yeniden kavuşacak. Teşekkürler kaptan, yolun hep açık olsun.” denildi.

Related Posts

Söke’de Satranç İle Başlayan Başarı Hikayesi

Söke Belediyesi ve Zeytinoğlu Ailesi’nin girişimiyle başlayan satranç projesi, 11 binin üzerinde öğrenciye ulaştı ve Türkiye’ye örnek oldu. Disiplin ve strateji geliştiren bu program, çocukların akademik yaşamlarını da olumlu etkiledi.

Bakan Ersoy Bartın’da Ziyarette Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bartın Valiliği’ni ziyaret etti ve brifing aldı.

Kütahya’da Çatı Yangını Kontrol Altına Alındı

Kütahya’da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni araştırılıyor.

Düğün konvoyunda makas atan sürücüye para cezası

Sakarya’da düğün konvoyunda makas atan kişiye para cezası kesildi.

Eski AİHM yargıcı Rıza Türmen: Demokrasiden uzaklaşırken barışı sağlamanın imkânı yok, komisyon başarılı olursa başka bir Türkiye’de yaşama fırsatı bulacağız

“Gelinen aşama çok değerli ama Kürt sorununun hiçbir şekilde konuşulmadığı, sadece bir ‘terör’ sorunu olarak düşünüldüğü bir ortam. Bir taraftan barışı sağlayacak, Türkiye’de Kürt açılımı getireceksiniz, öbür taraftan da demokrasiden uzaklaşacaksınız, daha baskıcı bir rejim kuracaksınız. Bu, komisyonun çalışmasını da zehirliyor. Kürt sorunu ancak genel demokrasi çerçevesinde çözülür” 

Siirt’te Arazi Anlaşmazlığı, 1 Ölü 1 Yaralı

Eruh’ta iki akraba aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.