Malatya’da işçilerin kaldığı konteynerler yandı

Malatya’da inşaat şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı konteynerlerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından 1,5 saatte söndürüldü. 

Şantiyede çalışan işçiler, konteynerlerden yükselen duman ve alevleri görünce, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyecilerin müdahale ettiği yangın, 1,5 saatlik çalışmayla kontrol altına alınıp, söndürüldü. Çok sayıda konteynerde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Related Posts

Emniyet’ten İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına cevap: Somut delil yok, ihbar kişisel kanaate dayalı

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP lideri Özgür Özel’in cezaevindeki Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada somut delil olmadığı belirtilerek ihbarın kişisel kanaate dayalı olduğu vurgulandı.

İstanbul’un 3 ilçesinde 10 saat su kesintisi: Tarih ve saat açıklandı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) isale hattında yapılacak çalışma nedeniyle Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan ve Sultangazi’nin bazı mahallelerinde yarın saat 20.00’den itibaren 10 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

İnfaz sistemi alarm veriyor! Her iki kişiden biri yeniden suç işliyor!

Adalet Bakanlığı kaynakları, “İnfaz rejiminde asıl amaç topluma kazandırmak, ıslah etmektir. Ancak buna rağmen bütün dünyada cezaevinden çıktıktan sonra suç işleyenlerin yaklaşık yüzde 40-45’i cezaevine geri dönüyor. Bir suç işledikten sonra suç işlemek daha da kolaylaşır. Bu eşik psikolojik bir eşik.

İki ‘Zafer Günü’nün’ hikayesi: İngiltere ve Rusya, ayrı ayrı aynı günü kutluyor

Avrupa Zaferi’nin 80’inci yılı için Londra’da düzenlenecek törenlere Kral Charles, kraliyet ailesi, Ukrayna ordusu ve savaş gazileri katılacak. İngiltere’nin Kiev’e desteğini vurgulayacağı geçit töreni, Rusya’nın kendi Zafer Günü etkinlikleriyle aynı günlerde yapılacak.

FFF

FFF

OOOO

XXX

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir