Michelle Obama’dan ilk açıklama geldi: Barack Obama ile Jennifer Aniston aşk mı yaşıyor?

Michelle Obama, Barack Obama’nın İddialı Aşk Haberlerine Yanıt Verdi

Barack Obama ile Jennifer Aniston’un aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasını salladı. Ancak söylentilere karşı sessiz kalmayan ilk isim, Michelle Obama oldu.

Jennifer Aniston ve Barack Obama arasında aşk mı var?

Michelle Obama, 32 yıllık evliliklerine gölge düşüren söylentilerin ardından eşiyle birlikte bir mesaj paylaşarak sessizliğini bozdu. 61 yaşındaki eski First Lady, Obama Vakfı’nın Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Michelle Obama, Chicago’daki bir parkta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Hadiya Pendleton’a ithafen paylaştığı mesajda “Barack ve ben” ifadelerini kullanarak genç kızın anısına yapılacak törene katılacaklarını duyurdu.

Pendleton, Barack Obama’nın ikinci dönemine başlama töreninde sahnede gösteri yaptıktan birkaç gün sonra hayatını kaybetmişti.

Michelle Obama’nın, eşiyle birlikte katılacağı anma töreni, son zamanlarda çıkan ayrılık iddialarına bir cevap niteliği taşıdı. Michelle Obama’nın önemli etkinliklerde yer almaması, çiftin evlilikleri hakkındaki dedikoduları artırmıştı.

“Michelle’i ondan daha iyi tanırım”

Boşanma iddiaları, Barack Obama’nın Jennifer Aniston ile yasak aşk yaşadığı söylentileriyle desteklenmişti. Jennifer Aniston, Barack Obama ile ilişkisi hakkındaki dedikodulara yanıt vererek “kesinlikle doğru değil” demişti. Aniston, Barack Obama için “Onunla sadece bir kez karşılaştım. Michelle’i ondan daha iyi tanırım” ifadesini kullanmıştı.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakmıştı: Salwan Momika canlı yayında öldürüldü

TIKLAYIN – Kulis | CHP’de ön seçim krizi: İmamoğlu tam destek verdi, Yavaş beklemede

TIKLAYIN – Antalya’da eski güreşçiyi öldüren ve başka bir güreşçiyi yaralayanlara ceza yağdı

TIKLAYIN – Dubai’de seks yaptığı için hapis cezasına çarptırılan İngiliz genç, af bekliyor

TIKLAYIN – AKP kurucularından Hüseyin Çelik: Mazlumlar zalim oldu; kendi militan yargımızı oluşturduk, 15 Temmuz yargısı giyotin gibi çalışıyor

TIKLAYIN – Suriye’de ismini Devlet Bahçeli’nin koyduğu yeni parti kuruluyor; hazırlanan logo ne anlama geliyor?

Related Posts

Kosova’da bomba paniği! Meclis boşaltıldı

Kosova Meclisinin, yapılan bomba ihbarı sonrası tahliye edildiği bildirildi.

İstanbul’da nefes kesilecek! AKOM’dan kritik sıcaklık uyarısı: 5-9 Temmuz tarihleri arasına dikkat!

Bugünden itibaren İstanbul’da nefes almak bile zorlaşacak. AKOM’dan İstanbulluları ilgilendiren kritik bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada 5-9 Temmuz tarihleri arasında yeni bir sıcak hava dalgasının kenti etkileyeceği belirtildi. İşte ayrıntılar…

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Rusya Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdı

Rusya, Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdığını açıkladı. Böylece Rusya, Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke oldu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘Altunköprü’ açıklaması: Hayal kırıklığı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye’nin, Irak’ın Kerkük kentindeki gelişmeleri “yakından ve hassasiyetle” takip ettiğini bildirdi.