Muğla Milas’tan hem üreticiye, hem tüketiciye vitaminli destek!

Milas Belediyesi, Portakal Üreticilerine Destek Oldu

MUĞLA (İGFA) – Portakal üreticileri, elinde kalan ürünleri değerinde satın alan Milas Belediyesi tarafından desteklendi. Belediye, üreticilerin zor durumunu göz önünde bulundurarak vatandaşların C vitamini ihtiyacını karşılamak amacıyla yaklaşık 3 ton portakalı poşetleyerek Atapark Meydanı’nda ücretsiz olarak dağıttı.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Atapark Meydanı’nda vatandaşlara eliyle portakal dağıtarak üreticilere destek olduklarını belirtti. Topuz, “Üreticilerimizin her zaman yanındayız ve hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi. Vatandaşlar da önemli bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı belediyeye teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, sosyal belediyecilik kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Üreticilerimizden satın aldığımız portakalları vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtarak C vitamini ihtiyacını karşılamayı hedefledik. Hem vatandaşlarımızın sağlığına katkıda bulunmak hem de üreticilerimize destek olmak adına bu projeyi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemli, bundan sonraki süreçte de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Kosova’da bomba paniği! Meclis boşaltıldı

Kosova Meclisinin, yapılan bomba ihbarı sonrası tahliye edildiği bildirildi.

İstanbul’da nefes kesilecek! AKOM’dan kritik sıcaklık uyarısı: 5-9 Temmuz tarihleri arasına dikkat!

Bugünden itibaren İstanbul’da nefes almak bile zorlaşacak. AKOM’dan İstanbulluları ilgilendiren kritik bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada 5-9 Temmuz tarihleri arasında yeni bir sıcak hava dalgasının kenti etkileyeceği belirtildi. İşte ayrıntılar…

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Rusya Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdı

Rusya, Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdığını açıkladı. Böylece Rusya, Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke oldu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘Altunköprü’ açıklaması: Hayal kırıklığı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye’nin, Irak’ın Kerkük kentindeki gelişmeleri “yakından ve hassasiyetle” takip ettiğini bildirdi.