Ölümlü trafik kazasına adli kontrol şartı

Organize Sanayi Bölgesi Sedde Yolu’nda Minibüs Kazası

Bolu’nun Organize Sanayi Bölgesi Sedde Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında, 25 yaşındaki Merve Tural hayatını kaybetti. Kazada ayrıca Yusuf Emre A. (25), Kubilay S. (20), Nesmina K. (19) ve Müge K. (25) yaralandı.

Olayın ardından yapılan incelemede, aracın Kubilay Sezer tarafından kullanıldığı belirlendi, sürücü olarak öne sürülen Yusuf Emre A. ise bu iddiayı yalanladı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürmektedir.

Yanıltıcı ifade verdikleri tespit edilen Yusuf Emre A., Adnan Akkurt ve Kubilay Sezer ise gözaltına alındı. Gözaltındaki şüpheliler, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Rusya Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdı

Rusya, Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıdığını açıkladı. Böylece Rusya, Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke oldu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘Altunköprü’ açıklaması: Hayal kırıklığı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye’nin, Irak’ın Kerkük kentindeki gelişmeleri “yakından ve hassasiyetle” takip ettiğini bildirdi.

Azerbaycan’da iş birliği zirvesi: Erdoğan bugün gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi’ne katılmak üzere bugün Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor. Zirvede liderler, bölgesel ticaret, ulaştırma, enerji, turizm, tarım ve diğer alanlarda iş birliğini ele alacak. Erdoğan’ın, Güney Kafkasya’da gerilimin tırmandığı bir dönemde düzenlenecek zirvede ikili görüşmeler yapması da bekleniyor.

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.