Osimhen’den taraftarları mutlu eden açıklama

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray 2-1 galip geldi. Galibiyeti getiren golleri kaydeden Victor Osimhen maç sonu açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen’in açıklamaları şu şekilde:

“Öncelikle Fenerbahçe maçlarının yüksek şiddetli, zorlu maçlar olduğunu biliyoruz. Son düdüğe kadar odaklanmak gerekiyor. İyimserdik gelirken, geçen maçta taraftarımızı mutsuz etmiştik. Onu telafi etmek için kazanmamız gerekiyordu. Önümüze bakacağız. Maç maç gideceğiz.”

“TAKIM ARKADAŞLARIM OLMASA O GOLLERİ ATAMAZDIM”

“Ben Galatasaray’ı çok seviyorum. Takım arkadaşlarım olmasa o golleri atamazdım. Galatasaray taraftarlarına bana karşı gösterdiği sevgiye karşılık vermek istiyorum. Galatasaray için elimden geleni yapacağım.”

Related Posts

Meclis’te ‘KKTC’de yolsuzluk ve rüşvet’ tartışması: ‘Sizin milli davanız Kıbrıs değil, hesaplara akan kirli paralar!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan, KKTC merkezli ”yolsuzluk ve rüşvet” iddialarına ilişkin, “Sizin milli davanız Kıbrıs değil, sizin davanız cüzdanlarınız, banka hesaplarınız o hesaplara akan kirli paralar. KKTC’yi ne kadar değersizleştirdiğinizi politikalarınızın sadece adada kurduğunuz kirli para mekanizmalarını korumak olduğunu son gelişmelerle de gördük” dedi.

Suriye İçişleri Bakanlığı’ndan Şam’ın güneyindeki çatışmalara ilişkin açıklama

Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’ın güneyinde Dürzi silahlı gruplarla yaşandığı belirtilen, en az iki kişinin öldüğü çatışmalara dair açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin’den Abdullah Gül’e ‘İmamoğlu’ tepkisi: ‘Çok endişelendim hakkında, hiç yakıştıramadım’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyonla ilgili tepkisi üzerine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’in hedefi oldu. Şahin, Gül için “CHP’nin söylemlerine benzer bir söylemde bulunması doğrusu bizi çok üzmüştür. Çok endişelendim kendisi hakkında. Dolayısıyla bunu kendisine hiç yakıştıramadığım ifade etmek istiyorum” dedi.

Eski HDP il başkanına ‘terör’ suçlamasıyla 3 yıl 4 ay hapis

İzmir’de eski HDP İl Eş Başkanı Vedat Çınar Altan ‘PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek’ ve ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüler tedavi altına alındı.