Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Başka Nedim yok!

78 kişinin ölümüne ilişkin ilk davaya ailelerin feryadı damga vurdu. Yazarımız Nedim Türkmen’in yakınları böyle haykırdı, “İhmali olan herkes hesap versin” çağrısı yapıldı.

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Texas’taki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 82’ye yükseldi: 41 kişi kayıp

ABD’nin Texas eyaletinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 82’ye yükseldi. Eyalet valisi Greg Abbott 41 kişinin daha kayıp olduğunu duyurdu. Ani sel felaketinde yaşları en küçük 8 olan onlarca genç kızın katıldığı bir yaz kampına ulaşmış onlarca küçük ve genç kız sel sularına kapılmıştı.

Son operasyonları tahmin eden Fatih Altaylı’dan yeni kulis: ‘4 belediye için hazırlık yapılıyor’

Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel Youtube kanalına gönderdiği mektupta CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyonlara ilişkin kulis bilgileri aktardı.

AKP halkı ikna edemiyor

Gündemar Araştırma’ya göre toplumun yüzde 18’i tutuklamaları “hukuka uygun, yerinde” buluyor. Yüzde 60 ise CHP’ye ve başkanlarına yapılan operasyonların AKP’ye yapılmayacağı görüşünde.

14 yıllık çiftin arasına ChatGPT girdi

ABD’nin Idaho eyaletinden 43 yaşındaki otomobil tamircisi Travis Tenner, başlangıçta ChatGPT’yi işini kolaylaştırmak ve İspanyolca iletişim kurmak için kullanıyordu. Ancak zamanla sohbetlerin felsefi yönü ağır bastı. Travis, yapay zekânın “farklı …