Torosgaz’ın Kütahya’daki Gaz Dolum Yerleri Kapatıldı

Tüketici Etik Değerler Federasyonu Başkanı Ali İhsan Nazlı, Torosgaz’ın Kütahya’daki gaz dolum yerlerinin kapatılmasını eleştirerek, bu adımın halkı zora sokan bir uygulama olduğunu belirtti. Nazlı, Kütahya’nın yaşlı nüfusun ve emeklilerin yoğun olduğu bir şehir olduğunu hatırlatarak, dolum yerlerini kapatma kararının nedenlerinin açıklanmasını istedi.

Nazlı, Kütahya’da KİOKS ve internet üzerinden gaz dolumu yapmayı bilmeyen birçok yaşlı vatandaş bulunduğunu ve bu yüzden halkı hazır kartlı sistemden faturaya geçirmeye yönelik bir çaba içinde olunduğunu ifade etti. Bu geçişin zorluk oluşturmasının yanı sıra, Çinigaz’ın bu stratejiyi halkı yıldırmak amacıyla kullandığını öne sürdü.

Torosgaz’ın baskıları sonucunda, Kütahya’daki hazır kart abone sayısının 44 binden 15 bine düştüğünü belirten Nazlı, dolum yerlerinin kapatılmasının, bu aboneleri faturalı hatlara geçirebilmek için yapılan bir yıldırma politikası olduğuna dikkat çekti.

Nazlı, ayrıca, bu durumu Torosgaz yetkililerine sorarak, gaz dolum tesislerinin kapatılma gerekçesini ve halkı zora sokan bu adımın amacını öğrenmek istediklerini söyledi. – KÜTAHYA

Related Posts

Erdoğan KKTC’de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Pınarı Harekatı’nın 51’inci yılında düzenlenecek törene katılmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) açıklamalarda bulundu.

Geyve’de Orman Yangını Büyüyor

Geyve’de çıkan orman yangını rüzgarla yayıldı, müdahaleler sürüyor, yerleşim alanlarına sıçramaması için çaba harcanıyor.

Karısına kızıp çatıya çıktı: İtfaiye erlerine köşe kapmaca oynattı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, hakkında alınan uzaklaştırma kararına tepki gösteren bir kişi, yaşadığı apartmanın çatısına çıkarak eylem yaptı. Yaklaşık 2,5 saat süren olay sırasında polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı …

İsrail Saldırısında 73 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusu, Gazze’de insani yardım bekleyen sivilleri hedef aldı; 73 ölü, 150 yaralı var.

Endonezya’da feribot alev alev yandı! İnsanlar yardım çığlıklarıyla suya atladı

Endonezya açıklarında 280’den fazla yolcu taşıyan feribot alev alev yandı. Yoğun siyah dumanlar gökyüzünü kaplarken feribottakilerin yardım çığlıklarıyla kendilerini suya attığı görüldü. Yolculardan birinin denizin içinde çektiği görüntüler yaşanan paniği gözler önüne serdi.

Dışişleri, Ankara’nın Gazze için girişimlerini sıraladı, “Bogota” için bir açıklama daha yaptı: Önerilerin çok ötesinde kararlar ülkemiz tarafından uygulanıyor

Dışişleri, Ankara’nın Gazze için girişimlerini sıraladı, “Bogota” için bir açıklama daha yaptı: Önerilerin çok ötesinde kararlar ülkemiz tarafından uygulanıyor